Duit Syiling 50 Sen Berharga RM2K ??

Masa aku duk belek-belek duit syiling dalam tangan aku, aku terperasan salah satu duit syiling aku tu adalah duit syiling 50 sen tahun 1986. Wow! lama tu. Hampir 26 tahun tu. Kalu anak dara atau anak teruna, dah boleh kahwin dah tu. :smile:

duit syiling 50 sen

Maaflah yer..gambar tak clear sebab gigil pegang duit syiling 5o sen tahun 1986. :tongue:

Aku terpikir, agaknya kalu jual duit syiling ni berapa boleh dapat yer. Saje check ka mudah.com.my kan, sekali tengok ada duit syiling 50 sen yang harganya mencecah RM2K ! wow!

Duit Syiling Lama

Tapi tu duit syiling belah tepi aa. Duit syiling yang aku ada ni bukan belah tepi (belah tengah kut). Takpe, nanti aku belah tepi duit syiling aku tu. Mana tahu boleh dapat RM2K. hehe..

hmm… lepas ni nak kena korek tabung syiling anak aku aa. Kut kut ada duit syiling lama ke, boleh try jual RM40K satu. hehe..

p/s : Kat mudah.com.my ni macamĀ² orang jual yer. Masalahnya, ada ke orang beli barang yang pelik-pelik dan harga melampau tu? belum cuba belum tahu kan..hmm..

sambil tweet sambil buat duit. jom join #ChurpChurp

Dilihat sebanyak : 58718

263 thoughts on “Duit Syiling 50 Sen Berharga RM2K ??

  1. boleh hubungi saya. maharnya boleh runding. Koleksi Duit siling RM1 pun ada 1 set =12 keping berbagai motif. dari tahun 1970 an – 80an.

  2. boleh hubungi saya 019-3553193. maharnya boleh runding. Koleksi Duit siling RM1 pun ada 1 set =12 keping berbagai motif. dari tahun 1970 an – 80an.

  3. Saya ada duit kertas 50 sen pada zaman malaysia dijajah iaitu malayan union tahun 1 july 1941 ,
    Gambar boleh cek di facebook saya,kalau berminat 0142507113. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *