Duit Syiling 50 Sen Berharga RM2K ??

Masa aku duk belek-belek duit syiling dalam tangan aku, aku terperasan salah satu duit syiling aku tu adalah duit syiling 50 sen tahun 1986. Wow! lama tu. Hampir 26 tahun tu. Kalu anak dara atau anak teruna, dah boleh kahwin dah tu. :smile:

duit syiling 50 sen

Maaflah yer..gambar tak clear sebab gigil pegang duit syiling 5o sen tahun 1986. :tongue:

Aku terpikir, agaknya kalu jual duit syiling ni berapa boleh dapat yer. Saje check ka mudah.com.my kan, sekali tengok ada duit syiling 50 sen yang harganya mencecah RM2K ! wow!

Duit Syiling Lama

Tapi tu duit syiling belah tepi aa. Duit syiling yang aku ada ni bukan belah tepi (belah tengah kut). Takpe, nanti aku belah tepi duit syiling aku tu. Mana tahu boleh dapat RM2K. hehe..

hmm… lepas ni nak kena korek tabung syiling anak aku aa. Kut kut ada duit syiling lama ke, boleh try jual RM40K satu. hehe..

p/s : Kat mudah.com.my ni macamĀ² orang jual yer. Masalahnya, ada ke orang beli barang yang pelik-pelik dan harga melampau tu? belum cuba belum tahu kan..hmm..

sambil tweet sambil buat duit. jom join #ChurpChurp

Dilihat sebanyak : 46346

233 thoughts on “Duit Syiling 50 Sen Berharga RM2K ??

  1. Setahu saya syiling 67,68,69 yg terbelah murah je,ramai yg miliki nya.yg di cari tahun 67,68,69 yg tidak terbelah.limited edition tu.mahal harganya.ada kes mengaku syiling 50sen 1976 ujud,yg benar BNM tidak mencetaknya tahun itu.ini baru special kes.baru panas harganya

  2. Salam semua..
    Saya ingin menjual syiling kesayangan saya yg bernilai 1 Ringgit
    20 tahun merdeka 1957-1977 ——-> Gambar Tuanku Abdul Rahman
    Sesiapa yg berminat boleh call/sms/Wassap saya di 0173557602-Puan Nora.
    nyatakan hrge anda..pling tgi lps..area Kuala Lumpur
    [email protected]

  3. Stok Duit Lama Ada Yang Kilat Sapa Nego Dulu Dia Punya,Stok Suplay Baru Mari Hantar,5sen,10sen,20sen,50sen,semua parlimen…freem duit syiling disediakan agar duit tidak kotor,call or sms sy segera.017-8849969

  4. Freem saftey coin:bingkai kertas perlindugan agar duit syiling anda tidak rosak or hitam,1Kotak Ada 50Keping,Saiz 10sen,20sen & 50sen,bagi 5sen pakai saiz 10sen punya…harga sekotak rm15 pos percuma ,kalu beli 4 kotak Rm50 Sahaja pos percuma,blh campur,,call or sms segera 017-8849969

  5. Plastic money:Plastic Simpanan Duit Kertas ,Tidak Seperti plastik biasa yang megandungi bahan kimia,plastic ini selamat untuk meyimpan koleksi duit lama,1Pek Ada 50keping rm15 pos percuma,berbagai saiz ,kalu beli 4pek Rm50 termasuk pos percuma,sebelum beli infor mahu duit saiz apa….stok terhad,call me and sms 017-8849969

  6. Salam semua..
    Saya ada banyak duit syiling lama termasuk 1 Ringgit 20 tahun Merdeka tahun 1957-1977 Gambar Tuanku Abdul Rahman..syiling lama untuk dijual:-
    i) 50 sen 1971-1988 ;
    ii) 20 sen 1967-1988 ;
    iii) 5 sen 1967-1982 ;
    iv) 1 sen 1967-1988
    Bagi sesiapa yang berminat, sila hubungi saya :
    -tel.:- 0173557602
    -email:- [email protected]

  7. sye ade duit syiling lame terbelah tepi antaranya ialah-1989,1987,1986,1968,1969,1967…..dan duit yang x terbelah pon sye ade tarikh stok lame punye….duit kertas lama pown sye ade….kalau berminat boleyh laaa call sye 0123681577

  8. Sya ada duit syiling 1 ringit tahun1976, 1971, 1957-1982….dan duit syiling 5 ringgit tahun1971 tunku abdul rahman putra al-haj bapa malaysia..n duit kertas lama pon ada n duit syiling 50 sen terbelah tahun 1967, 1968 n duit syiling dgn duit kertas dri negara asing pon saya ada…kalo berminat boleh wasap sye 0142679833

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>